Veel gestelde vragen

Deelnemen aan Online GfK

CP BE | Participation

Om deel te nemen aan het Online GfK panel moet je ouder zijn dan 16 en inwoner zijn van België. Het Online GfK-panel richt zich uitsluitend op Belgische inwoners, gezien de vragenlijsten enkel onderwerpen aankaarten die betrekking hebben op belgische overheids- of commerciële instellingen.
Schrijf je in voor ons panel via de inschrijfpagina op deze website. Vul een aantal gegevens in en we nemen nadien zo snel mogelijk contact met je op voor verdere instructies.
Helemaal niets. Je hoeft niets te betalen om te kunnen deelnemen aan Online GfK. 
  • Je geeft je mening over allerlei producten en diensten door middel van het invullen van online vragenlijsten.
  • Je oefent een directe invloed uit op de beslissingen van bedrijven en overheidsinstanties.
  • Per ingevulde vragenlijst ontvang je punten dat je kan omruilen in aankoopbonnen, online waardecodes of een donatie aan een goed doel.
Het aantal vragenlijsten dat je van ons ontvangt hangt af van het aantal online onderzoeken dat OnlineGfK.be uitvoert en het aantal mensen dat per onderzoek moet worden uitgenodigd. Het is moeilijk aan te geven hoe vaak je van ons een uitnodiging ontvangt.  Eens per maand een betaalde vragenlijst is ons streven.
Om lid te kunnen blijven moet je minimaal één keer per half jaar deelnemen aan één van onze onderzoeken. In dit geval blijft jouw account en saldo actief.
Ook is het verplicht om één keer per jaar jouw gegevens te updaten en bevestigen. Hiervoor zal je per e-mail uitgenodigd worden en krijg je meerdere herinneringen. Indien je een jaar niet meer hebt deelgenomen, of niet hebt gereageerd op de herbevestiging van jouw gegevens, zal jouw account worden gedeactiveerd en jouw saldo worden verwijderd.
Indien je wegens omstandigheden niet meer kan deelnemen blijft jouw saldo gedurende één jaar bewaard . Na één jaar inactiviteit zal je opgespaarde saldo verwijderd worden.
Indien je niet meer wenst deel te nemen aan het onderzoek dan kan je jouw lidmaatschap beëindigen via "Mijn Profiel > Deelname Stoppen".  Indien je nog over saldo beschikt dan kan je deze nog inwisselen tot 3 maanden na jouw stopzetting. Na 3 maanden zijn deze punten niet meer geldig.
Kunnen wij uw vraag niet beantwoorden? Wat mist u?

CP BE | App

Over GfK en Online GfK

CP BE | About

GfK is een toonaangevend marktonderzoeksbureau in België en een van de grootste marktonderzoeksbedrijven ter wereld.
Onze 13.000 professionals hebben samen ruim 80 jaar ervaring in het verzamelen en analyseren van gegevens. Wij hebben onze roots in Duitsland, maar bieden diensten over de hele wereld. GfK werd in 1934 in Duitsland opgericht als marktonderzoeksbureau en levert nu als een van de grootste marktonderzoeksbureaus ter wereld belangrijke kennis van lokale markten in meer dan 100 landen.
OnlineGfK.be is de webomgeving voor deelnemers aan online onderzoek van GfK binnen België.
Als je nog vragen hebt, kan je altijd een e-mail sturen naar onze Helpdesk. Wij sturen jou dan zo snel mogelijk antwoord. Het Online GfK Team staat altijd voor je klaar!